torstai 27. kesäkuuta 2019

Yleiskokous Liperissä 11.07.

Tervetuloa yleiskokoukseen 11.07.2019 klo 18 alkaen Liperin vinttikoiraradalle osoitteeseen Lamminkankaantie, Liperi.

Kokouksessa käydään läpi vinttikoiraradan rakennusprojektia sekä käsitellään ehdotus nimenmuutoksesta. Alla olevasta linkistä koko esityslista. Tervetuloa!

Linkki esityslistaan

Tunnelmia kokouksesta

Kokoonnuttiin kokoustamaan Liperin asioista ja tulevasta urakasta. Osallistujamäärä oli aikamoinen pettymys, jäsenistöstä paikalla ei ollut ketään. Kokoustettiin siis pelkästään hallitusten voimin, alajaostosta paikalla olivat kaikki hallituslaiset ja Kuopiosta varapuheenjohtaja Miikka sekä allekirjoittanut. Kokous kuitenkin päätösvaltaiseksi todettiin, joten turhaan ei ajeltu Liperiin :)

Käytiin ensin läpi Leader- hakemusta ja kustannuksia sekä mietittiin aikataulutusta. Alajaostosta Jukka Lihavainen otti projektin vetäjän viitan harteilleen ja vastaa näin hankkeen pysymisestä aikataulusta, talkoolaisten koordinoinnista yms. käytännön asioista paikan päällä sekä yhteydenpidosta Kuopion päähän.
Seuraaa askel on aloituspalaveri 27.08. Joensuun Leader- yhdistyksen kanssa, jonka jälkeen palaveerataan myös Liperin Hevosystäväinseuran kanssa (tähän kokoukseen voi tulla myös kuuntelemaan jos haluaa, mutta tästä ei tule varsinaista kokouskutsua jäsenistölle). Tämän jälkeen voidaan tarkempi aikataulu vahvistaa.

Aikataulua mietittiin kuitenkin alustavasti. Tänä syksynä tarkoitus olisi saada ratapohja siihen kuntoon, että keväällä heti lumen sulettua voidaan kiskojen asennus aloittaa. Kiskot tilataan talven aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa hieman maansiirtotöitä, radan siistimistä juurakoista ja risuista sekä sähkökaapelin kaivamista radalle. Alajaosto järjestää näitä hommia varten talkoita, johon toivotaan tietysti runsasta osanottoa.
Iso asia on ensi keväänä sitten kiskojen asennus ja siihen tarvittaisiin kipeästi hitsaajia. Ammattimiehiä meillä ei ole vara palkata, mutta jos talkoohengellä ihmisiä jostain löytyisi niin olisi aivan loistava juttu.

Näillä kuvioilla projekti ainakin saadaan alkuun ja tosiaan tarkemmat kuviot rakentuvat tässä syksyn ja talven aikana. Kova työ on edessä ja nyt tarvitaan niitä apukäsiä enemmän kuin koskaan!

Seuraavaksi käsiteltiin ehdotusta muuttaa yhdistyksen nimi Savo-Karjalan vinttikoiraharrastajat ry:ksi yhtenäisyyden vuoksi. Tämä hyväksyttiin yksimielisesti ja kunhan paperisota saadaan käytyä niin uusi nimi otetaan käyttöön.

Seuraavat viikot tässä pitelee kiirettä Kalakukkomaastojen järjestelyissä sekä Kuopio KV-näyttelyviikonlopun talkoohommissa. Kalakukkoihin on tulossa ennätysmäärä koiria, toivottavasti säät suosii ja koe saadaan ongelmitta vietyä läpi. Kuopio KV- talkoisiin mahtuu vielä talkoolaisia, eikun vaan mukaan :)

Aurinkoista viikonloppua!

- Tiia, pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti