sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Vuosikokous 2022 ja asiaa tulevasta kaudesta

 Tervehdys täältä lumipenkkojen keskeltä!

Se olisi taas se aika vuodesta, kun vuosikokous kolkuttelee ovella. Kokous järjestetään perjantaina 25.02., jälleen Teams- etäkokouksena poikkeuslain nojalla. Kutsu on lähtenyt jo jäsenistölle sähköpostitse ja linkki tulee perässä viimeistään kokousta edeltävänä päivänä kaikille jäsenille. Sääntömääräisten asioiden lisäksi käydään läpi mm. voimaantuleva sääntömuutos ja julkistetaan S-KVH:n Vuoden koirat.

Tulevalle kaudelle kerho on anonut kahdet viralliset kisat. Liperissä järjestetään 07.-08.05. kutsukilpailu Suomi-Cup ja toisena päivänä avoimet maastot, joissa osallistumisen etuoikeus on Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan kennelpiirinmestaruuksista kisaavilla koirilla. 20.-21.08. sitten on isot kekkerit Savon puolella, kun kilpaillaan Suomenmestaruuksista.

Tarkemmat tiedot kilpailukalenterista https://kilpailut.suomenvinttikoiraliitto.fi/kilpailukalenteri.php

Molempiin tapahtumiin tarvitaan tietysti talkoovoimaa. Hommaa löytyy kyllä moneen lähtöön, joten rohkeasti vain viestiä tulemaan! 

Radan rakennus ja telttojen yms. pystytys aloitetaan kisoja edeltävänä päivänä ja kisapäiville tarvitaan monelaistakin tekijää; pistelähettejä, eläinlääkärin sihteereitä, järjestelykennelin ihmisiä yms yms. Apukäsiä tarvii aina myös mm. palkintojen jaon aikaan ja välillä myös toimistossakin. Tai voi tulla vaikkapa vain tekemään someen tulospalvelua tai kuvaamaan koiria. Tai jos sinulla on hyvät puhelahjat tai suhteita, niin voit olla avuksi esimerkiksi mönkkäreiden hankinnassa tai muussa taustalla tapahtuvassa toiminnassa :) 

Ole rohkeasti yhteydessä jos haluat mukaan! Erityisesti toukokuu kurkkii jo aika lähellä ja pikkuhiljaa valmisteluja tehdään. Kaikkiin hommiin perehdytetään eikä yksin tarvii tehdä, vaan yleensä joka hommassa on kaksi tai useampia henkilöitä. Viestiä voit laittaa sähköpostiin savonvinttikoiraharrastajat@gmail.com.

Jonkin verran on toivottu myös mm. näyttelytreenejä, mätsäreitä ja yhteisulkoiluja. Valitettavasti hallituslaisten aika ei riitä kaikkeen ja nämäkin vaativat jonkin verran organisointia ja järjestelyjä. Näihinkin hommiin otetaan mielellään apukäsiä vastaan! Jos näistä jokin homma kiinnostaa niin näistäkin saa olla yhteydessä :) 

Mittaustilaisuus pyritään järjestämään vielä ennen kauden alkua Kuopiossa, tästä lisää kunhan saadaan asiat sovittua.

Tulkaahan osallistumaan vuosikokoukseen ja keskustelemaan tulevasta vuodesta lisää! Jäsenille tätä toimintaa tehdään ja halutaan ehdottomasti myös kuunnella jäseniä. 

Tervetuloa!

Terkuin

Tiia, puheenjohtajaEi kommentteja:

Lähetä kommentti