keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Pikkujoulutunnelmia ja tuloksia menneeltä kaudelta

Sunnuntaina pikkujouluissa Julkulan rantasaunalla oli paikalla varmastikin ennätysyleisö, ainakin minun kerhohistorian aikana. Oli niin uusia naamoja kuin "vanhojakin". Kiitos kaikille paikalla olijoille ja tosi mukava, että pääsitte tulemaan :)

Kerhossa on  minun silmiin nähtävissä sellaista positiivista kuhinaa tällä hetkellä, talkoovoimia on löytynyt kauden tapahtumiin ja kaikki varmasti odottavat innolla myös Liperin talkoopäiviä ;)
Alajaoston ja pääyhdistyksen välisen välimatkakuilun kuromiseksi yhdistys muutti nimensä virallisesti Savo-Karjalan vinttikoiraharrastajat ry:ksi. Päätös saatiin pari viikkoa sitten ja varmasti teettää hieman alkuun töitä muistaa SSVH:n sijasta S-KVH, mutta eiköhän tähänkin totuta :)

Liperin tilannetta käytiin hieman läpi, Leader- rahoituksemmehan saimme siihen ja tarkoitus oli jo tänä syksynä saada maatöitä tehtyä loppuun, mutta nimenmuutosbyrokratian venyttyä suunnitelmat siirtyvät ensi keväälle. Leaderhan toimii niin, että kaikki tulee maksaa ensin itse ja sen jälkeen raha haetaan takaisin heiltä. Tätä tarkoitusta varten yhdistys hakee Liperin kunnan tarjoamaa korotonta lainaa, jotta projekti ei venyisi enää. Tarkoitushan olisi, että rata olisi valmis syksyllä 2020.

Ensi kaudelle kerho on anonut SM-maastot järjestettäviksi, joten niissä riittää myös puuhaa. Tarkoituksena on rakentaa kaksi rataa ja tämähän tarkoittaa, että tarvitsemme tuplamäärän "henkilökuntaa". Joten muistakaapa varata kalentereihinne vapaaksi 22.-23.08.2020, kaikki kynnelle kykenevät talkoolaiset kyllä kelpaavat hommiin. Tällä hetkellä kartoituksessa on Suonenjoella sijaitseva potentiaalinen kisapaikka.

Ensi kesään liittyen tarvitsisimme hieman kerholaistenkin apuja. Lähtökoppi oli viime kesän Liperissä lainassa ja sen jälkeen kunnostettavana. Keväällä se pitäisi sieltä hakea ja sijoittaa jonnekin. Mutta minne? Sorsasalo on sijainniltaan hyvä, mutta siellä vuokramaksu nousee jälleen. Lisäksi meidän pitäisi omakustanteisesti kunnostaa suora, eli ajaa sinne hiekkaa ja tasoittaa. Tämä maksaa useamman satkun. Ja tämä on turhauttava operaatio, koska mm. isojen näyttelyiden aikaan autoja ohjataan parkkiin myös suoralle, eli kaikki tasoitus ja muu on turhaa.
Eli siis. Ensinnäkin, jos omistat ISON peräkärryn tai paketti- / kuorma-auton, kerho olisi halukas lainaamaan sitä keväällä kopin tuomiseksi.
Toiseksi, jos tiedät jonkun, jolla voisi olla jokin metsäautotienpätkä, hiittisuora, tms. jossain, jonne kopit saisi viedä ja siellä voisi viikottainkin treenata, niin ota yhteyttä! Hoidamme kyllä jatkokyselyt ja selvitykset, jos vain saamme vinkkiä mistä kannattaisi kysellä.

Ja vielä yksi juttu ensi vuoteen liittyen, hallitukseen kaipailtaisiin taas uutta verta. Marikan muutto Joensuuhun siirtää hänet alajaoston "palvelukseen", joten paikka olisi taas vapaa. Mitään ei tarvii osata, kunhan löytyy aktiivisuutta järjestellä / suunnitella tapahtumia, talkoiluintoa ja huumoria kestää meidän juttuja niin ei kun mukaan!

No, mennääs sitten siihen aiheeseen mikä kiinnostaa kaikkia :D Eli viime kauden tuloksiin. Tässäpä hieman tilastoa ensin maastopuolelta.

Kaikenkaikkiaan kaudella oli yhteensä 15 maastokoetta, joista kahdessatoista oli kerhon edustusta. Maastoissa kisasi yhteensä 32 eri kerhon koiraa keräten yhteensä 49 sertiä ja 6 cacilia / vara-cacilia.

Maastovalioita saatiin kuusi kappaletta, wh Tiger's Chaos I Believe I Can Fly (om. Marita Kauppinen), ci Marisla's Ferentina (om. Marjo Blomberg), wh Nyanssin Genesis (om. Anne Heiskanen ja Kari Heiskanen), wh Zaraque's Just Light Up My Way (om. Anne Ryynänen ja Oona Savolainen), sa Zarabis Raahil (om. Marika Leppänen) ja wh Tiger's Chaos Comes Out Of The Blue (om. Tanja Paldanius).

Maastoista tuli myös kaksi SVKL:n Maastomestaria, gr Little Bucharest What's My Name (om. Suvi Halonen) ja wh Tiger's Chaos Come Sing Me A Song (om. Tiina Geijer ja Sanna Wåg).

Viron EM-kisoissa toiseksi sijoittui gr Little Bucharest What's My Name (om.Suvi Halonen) ja neljänneksi sa Al Wathba Fahyim Kenzon Sarii (om. Marika Leppänen).

Lisäksi riveistä löytyy kauden jäljiltä yksi rotujärjestön maastomestari, SICMM-19 Marisla's Ferentina (om. Marjo Blomberg) ja kaksi HVK:n maastomestaria, ci Marisla's Ferentina ja wh Whiplandian Pepper Potts (om. Suvi Halonen).

Pohjois-Savon kennelpiirinmestareiksi tänä vuonna kruunattiin wh Tiger's Chaos I Believe I Can Fly (om. Marita Kauppinen), ci Marisla's Ferentina (om. Marjo Blomberg) ja sa Al Wathba Fahyim Kenzon Sarii (om. Marika Leppänen).
Pohjois-Karjalan kennelpiirinmestaruuden nappasi wh Tiger's Chaos Come Sing Me A Song (om. Tiina Geijer ja Sanna Wåg).

Savo-Karjalan vinttikoiraharrastajat ry:n Vuoden maastojuoksija- titteli on tänä vuonna jaettu, samoille pisteille (30p.) juoksivat
Marisla's Ferentina "Mysti" (om. Marjo Blomberg)
Al Wathba Fahyim Kenzon Sarii "Fahim" (om. Marika Leppänen)

Mysti juoksi kaudella 6 kilpailua, joista voitti neljä. Tilille karttui 5 sertin lisäksi hieno tittelirivi KVA-M, SICMM-19, P-SKP-19 ja HVK-19.

Fahim juoksi hienon kauden myös ulkomailla, kotimaan 5 sertin lisäksi tilille tuli vielä sertit Virosta ja Latviasta sekä 3 vara-cacilia. Fahim sijoittui myös EMM:ssa neljänneksi ja oli myös P-SKP-19. Ja mainittava vielä, että tämä oli Fahimin ensimmäinen kausi, joten kuulemme hänestä varmasti vielä tulevaisuudessa :)

ONNEA KAIKILLE!!

Sitten ratapuolelle. Ratakilpailuita oli kaudella yhteensä 25, joista kerhon edustusta nähtiin perätti kuudessatoista. Kaudella kisasi 15 eri koiraa radalla, jotka keräsivät yhteensä 19 sertiä.

Kerhoa edustava, mutta pääkaupunkiseudulla asustava gr Little Bucharest What's My Name (om. Suvi Halonen) nappasi Helsingin seudun kennelpiirinmestaruuden.

Radalta saatiin myös yksi uusi valio, Dinacon Hero Of The Day (om. Sirpa Lihavainen), joka voitti ylivoimaisesti myös Savo-Karjalan vinttikoiraharrastajat ry:n Vuoden ratajuoksija- tittelin! Roosa juoksi kaudella 10 starttia voittaen niistä 4 ja keräsi yhteensä 5 ratasertiä.

ONNEA!!

Kerho muistaa parhaita pienellä palkinnolla ja diplomilla :) Näyttelypuolelle on myös oma tittelinsä tulossa, tästä tiedotetaan myöhemmin lisää. Siinä huomioitavaa on, että koiran omistajan on ilmoitettava itse tulokset pisteiden laskijalle. Mutta siitä tosiaan lisää myöhemmin.

Mukavaa Joulun odotusta ja loppuvuotta kaikille ja nähdään viimeistään vuosikokouksessa ensi vuoden puolella!

- Tiia, pj


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti