Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan kerhomme toimintaan!

Kerhomme jäsenenä saat samanhenkisen harrastusporukan lisäksi etuja myös esimerkiksi harjoitusmaksuista.  
Kilpaillaksesi koirasi kanssa maasto- tai ratakisoissa täytyy olla Suomen Vinttikoiraliitto ry:n jäsenyhdistyksen jäsen.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsentietolomakkeen allaolevasta linkistä. Täytettyäsi lomakkeen, suorita jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI31 5600 7040 7276 85 / Savo-Karjalan vinttikoiraharrastajat ry. Viestiksi oma nimesi ja "jäsenmaksu 2024". 

Jäsenmaksu vuodelle 20234 varsinaiselle jäsenelle on 25€ ja samassa taloudessa asuvalle perhejäsenelle 5€. Liittymismaksu on 5€/henkilö.

Jäsenyys on voimassa vasta kun tiedot on ilmoitettu kokonaisuudessaan, jäsenmaksu on maksettu ja hallitus on hyväksynyt uudet jäsenet kokouksessaan. 

Lomakkeella voit ilmoittaa myös muuttuneet yhteystietosi.

Jäsentietolomake


S-KVH ry:n jäsenet ovat automaattisesti Suomen Vinttikoiraliiton jäseniä. Suomen Vinttikoiraliiton jäsenlehti Vinttikoira täytyy kuitenkin tilata ja maksaa erikseen. Tilausohjeet täältä: http://www.suomenvinttikoiraliitto.fi/vinttikoira-lehti 

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen savonvinttikoiraharrastajat(at)gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti