keskiviikko 31. elokuuta 2016

Hei,
Kirjoitan nyt SSVH:n tämän hetkisestä tilanteesta. Toivon hartaasti, että jaksat lukea tämän.
Jos et ole vielä tietoinen, niin olemme lähteneet rakentamaan ihan oikeata vinttikoirarataa Liperiin.
Kaikki on vielä alkutekijöissään ja työtä on todella paljon edessäpäin. Radan pohja on raivattu pahimmista risuista, mutta kalusto, aidat yms. puuttuvat.
SSVH:n hallituksessa olen ollut vuosia ja aina on jäsenien toiveena ollut se oma rata. No nyt se olisi tulossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitsemme kaiken mahdollisen avun. Niin jäseniltä, kuin ulkopuolisiltakin. Kukaan ei pysty sanomaan, etten osaa tehdä mitään asian hyväksi, en osaa tehdä mitään. Kaikki pystyvät auttamaan, jos vain haluavat. JA TOTTAKAI ME HALUTAAN, KUN HALUTAAN SE RATAKIN. EIKÖ VAAN?
Me tarvitsemme rahaa, sitä saadaan pitämällä erilaisia tapahtumia. Tapahtumiin tarvitsemme auttavien käsiparien lisäksi palkintoja, pokaaleita, ruusukkeita. Jos et pääse paikalle, voit auttaa vaikka pitämällä silmät auki mahdollisten puruluu tarjous erien osalta, jotka soveltuisivat palkinnoiksi. Sinulla saattaa olla työpaikalla arpajaispalkinnoiksi soveltuvaa tavaraa. Sinulla saattaa olla viikonloppuisin tunti aikaa irrottaa kierrätyspokaaleista lappuja pois. Saatat olla hyvä leipomaan ja haluat piirakan tekaista buffaan.
Radalla taasen tarvitsemme talkooväkeä ja tarvikkeita. Mitä enemmän saamme porukkaa kasaan sen joutuisammin saamme radan juoksukuntoon. Puutavaraa tarvitsemme tuomaritornia varten. Saattaa olla, että sinulla olisi kytköksiä aitatarvikemyyjään ja saisimme radan aidattua edullisesti. Sinä saatat tuntea sähkömiehen, joka haluaa edullisesti käydä vetämässä sähköt radalle ja kytkeä laitteita. Sinulla saattaa olla työkaluja, joita voit lainata talkoissa. Kaikenlainen apu on tarpeen.
Me hallituksessa olevat emme pysty soittamaan jokaiselle ja pyytämään apuun.
Toivon, että jokainen haluaa tehdä jotain kerhomme ja radan eteen, edes pikkuisen. Yhdessä me saamme radan valmiiksi. Mieti miten sinä voisit auttaa ja kerro se meille.
Terveisin,
Carita Korhonen, Pj.
0440-778570

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti